Thursday, June 4, 2009

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum.. Kat sini saya nak promote la skit Wap Portal saya. Wap ni dah lama saya wat, cuma dah lama x kendalikan dan x beroperasi!! Baru sekarang ade mood nak update semula.. Jom masuk yer.. Wap ni dah 2 bulan lebih dah beroperasi cume x berjalan ajer..hehe.. So, kepada siapa yang cepat, saya akan ambil korang menjadi staff di wap portal tu..

Carta barisan staff-staff disitu:

OWNER : AREMAN (saya la tu..hehe).. Owner akan diambil 2 orang lagi bagi memimpin wap ini. Syarat kelayakannya, mestilah tahu bab2 wap portal ini.. So, pemilihan owner, saya akan pilih berdasarkan penilaian.

HEAD ADMIN: Jawatan staff ni lebih kurang sama seperti owner jer, cume keje die kurang skit la.Tp leh tahan gak la.. Yang penting, rajin ON9..

ADMIN: Ok, jawatan ni makin kurang tugasnye.. Tapi penting gak la..

MODERATOR: Ok, jawatan Staff ni xde mende sgt. Pemilihannya saya amik gtu2 jer.. Tpi, yer perlukan staff yang amanah!!

So kepada korang yang ingin memohon menjadi staff di wap itu, sila gtau kat ruangan komen entry ni yer ataupun YM kepada saya yer..Ok, staff yang dipilih nnti akan saya gtau cara kendalikan WAP ini... So, rebut2 la untuk jadi Staff di Wap itu yer..

Ok.. Cara nak daftar.. senang jer.. Ok.. korang ikut step ni

1) Korang bukak laman Wap Portal ni http://grandwap.zerohosting.info..

2) Then, korang klik link REGISTER.. So, korang isi la ape yg berkenaan!!

3) Then bila isi sume yg berkenaan, tekan Register yer... Then.. Korang ikut step2 yang diberikan..


So... Itu la cara Register.. So, bila dah enter... Nnti belajar la.. Nnti PM saya disana..
So, jom kita suport ramai2 yer WAP itu. Moga2 dgn kerjasama kita, WAP itu akan berjaya!!

So, sekian..

Di Post Oleh:


2 Komen!!:

aku hUnNy (^_~) said...

tumpg tny..wap portal pew nie?ngee..cm best jew..t'ingin gk nk join..jdi staff..tp..t tkut sush nk on9 lak..bz study..:)

AREMAN said...

Wap portal ni laman chatting..
Tp yg ni laen, die leh berforum, berchatting, downlod lagu dan macam2 ag..

Nak jadi staff yer..
Terbuka dengan lapangnye..
Xpe, try dulu yer..

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG