Saturday, August 8, 2009

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum kepada sume yang sudi baca entry ini!! Dekat entry ni nak cita tentang "Musim Exam Kembali Tiba".. Arghh, musim tension dah kembali.. Saat ni la, paling x suka!! Sebelum Exam tu, mmg gile2 study punyer, ada yang sampai kol 2, bila pagi exam, haha..mata tu udah ditutup oleh bulu mata (Tido la tu).. Mmg penat la waktu exam ni!!

"Study Smart, Not Study Hard"

Saya exam hari Rabu minggu depan iaitu 12/8/2009!! Hoho takutnya nak amik exam, saya takut keputusan akan makin menurun!! Sume mata pelajaran dah makin susah, macam Electrical & Electronic Engineering Studies!! Wow, yang ni mmg susah gile2!! Banyak gile formula dia.. Dah la dalam Bi!! Perghh, sekak jgak la.. Xpe, ini baru sikit!! Kuatkan semangat...

Dekat sini saya nak amik kesempatan utk ucapkan Selamat Menghadapi Exam Percubaan bagi calon2 PMR tahun 2009!! Kepada adek2 man sekalian, yang akan amik percubaan PMR ari Jumaat ni dan laen2 ari, wat elok2 yer.. Man doakan korang berjaya..

Jangan lupa doakan man jgak yer!! Dekatkan diri dengan ALLAH S.W.T!!

K, sekian utk entry kali ini.. Assalamualaikum

Di Post Oleh:

2 Komen!!:

baincardin said...

selamat² kesemuanya. org dah nak konvo woi minggu ni! :)

jai.jezz ^.~ said...

salam blogger dari jezz.. nice blog.. study rajin2x k.. & gud luck..!

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG