Wednesday, March 18, 2009

Assalamualaikum.. Slogan kat atas tu saye nak sampaikan kepada sorang blogger ni!! Nama die xleh gtau, saye pun ade sifat kemanusiaan gak!! Tp, saye bgi gelaran kat die Manusia yang Penting Diri!! Saye bukan nak kutuk die cume saye x wape puas ati ngan die!! Die dah jatuhkan maruah saye, die kata nak saman saye!! Dari situ lah saye x puas ati ngan die!! Die kata Bukan nak saman, tp nak banned IP blog saye!! Eh, ko sape nak banned ip blog ni?.. Itu yg saye x puas ati gile ngan die!! Klau ko sbut banned IP xpe lagi, ni ko sebut saman beb!! Ko tu sape nak sbut perkataan tu. Ko x layak lagi!! Eh, klau ko x nak bgi org ciplak widget ko, baek ko simpan, x yah dok tunjuk2!! Lagi pun, ko x bleh halang org ciplak widget tu, ni intenet beb!! Org xde nak amik tau lah sape yg wat beb oi!! Sape yg cipta, org x nak amik tau!! Yg penting dapat!! Satu ag, cubelah ubah sikap ko tu, jgn dok ego n penting diri sgt!! Klau ALLAH bg ko leh kearah tu, ko kena syukur dan cube kongsi ngan org len, bukannye untuk ko saje!! Dan ingat ye, aku x kan lepaskan ko!! Ko dah jatuhkan maruah aku!! Aku x kan sebarkan nama ko!! Aku ni baek gak, cube ko bace kat tepi tu, aku akan baek ngan org klau org baek ngan aku, tapi klau org wat jahat ngan aku, aku akan balas balik!! So, sekian..

By: -areman- @ HACKER

1 Komen!!:

FiQ OnLinE said...

FIQ TELAH MELIHAT BLOG ANDA TETAPI MASIH BELUM ADA APA-APA TINDAKAN ANDA UNTUK SIAPAKN TUGASAN PERTAMA, JANGAN LUPA HANTAR TUGASAN PERTAMA ! JIKA MAHUKAN HADIAH BERNILAI RM 700.00 ! Anda boleh melihat contoh tugasan Peserta yang telah siap di di paparkan di BLOG FIQ ONLINE.


ALERT FIQ ONLINE!
http://www.fiq-life.blogspot.com

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG