Tuesday, June 15, 2010

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum.. In this entry i want to story mory about "My Ex-Dorm" there is Dorm D4 2010... In this dorm there are a lot of memories that i can't forget.. Okey camni laa.. Tahun lepas kami sume berlainan dorm, so taun ni mereka rombak laen dorm.. So, awal tahun sy dok dorm laen iaitu Dorm A3.. Haha, mmg rasa laen la dorm ni sbb dgn suasana baru, kawan bermacam muka.. Mmg laen laa.. Then aritu jgak, sy n kawan2 dorm ni, dgn rasa innocentnya, g ah jumpa dengan Ustaz Azhar iaitu Ketua Warden SMTAS.. Bila g jmpe die tu, mmg cuak gile laa, sbb die ni mmg garang bebenor laa.. Haha, so masuk jer pejabat warden tu, first org die akan panggil.. Sy laa, sbb sy ngan die mmg rapat laa masa tu.. Dia tanya "Ada pe Man?".. Haha, kami yg berempat je kot, mmg cuak gile nak jawab tu.. So sy n frenz g ah dekat ngan yer.. "Ustaz kami nak tukar dorm leh x?.. Ustaz berubah muka.. "Nape nak tukar??".. "Kami xleh dok la ustaz dalam dorm tu, ntahla rasa suasana laen laa.. Haha.. Pastu ustaz tanpa berfikir panjang, "Ok, tp dengan stu syarat!! kamu sume jgn gtau org len lak tau".. Haha, start dari stu, kami rasa sonok sngt2.. Best ooo.. So hasil daripada perbincangan ngan ustaz tu, maka terkumpul la ahli-ahli dorm ni.. Jom tengok

Duduk dari Kiri: Efi Esmawi (K.PRS),Arif Akmal (PRS n BADAR), Hazman (K.BADAR n PRS), Zharif (K. Dorm, PSS, BADAR), Wandi(P/k Dorm), Zikri (K.PSS n BADAR),Hadi (PS)

Berdiri Dari Kiri: Zulhisyam (PS n BADAR), Khairul Nazreen (PA n BADAR), Hanif (PA), Abqari (PA n BADAR), Mustaqim (K. Kelas),Firdaus (PA n BADAR), Khairul (KPA n BADAR), Izlan
(PA n BADAR)

There u are.. Dorm D4 ni dinamakan Dorm Kepimpinan.. Nak tahu nape? Sbb dorm ni menghasilkan Badan2 kepimpinan... Leh kata sume lengkap kat sini.. Contohnya Ketua Badar dan Badar, Ketua Pengawas Asrama dan Pengawas Asrama, Ketua Pengawas Sekolah dan pengawas Sekolah, Ketua Pengawas Pusat Sumber dan Pengawas Pss dan Ketua Pembimbing Rakan Sebaya n PRS.. Pergh, lengkap sume except UTP. Waktu dok asrama la paling best2.. Setiap pagi dorm ni la akan menjadi dorm terawal yang bangun.. haha, mau x bangun awal, BADAR kena ada kat surau sebelum azan tu.. Xde sana, siap la ngan ketua BADAR.. Wahaha.. Tpi sekarang, hanya tinggal kenangan jer.. Hurm, tp xpe, ni lah kenangan terindah dok asrama.. Xkan ku lupakan.. Wahahaha.. K, sekian utk entry ni.. Assalamualaikum

[783A3F51BD89BB429D3153C6ECF86355.png]

1 Komen!!:

MiZi said...

hadiah buat anda

mai amek tau

http://www.mindabebas.co.cc/2010/06/award-buat-pembaca-laman-buka-minda.html

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG