Friday, November 6, 2009

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum.. Dekat entry ni nak share skit nak minta pendapat korang yg mana lgi cantek.. Ok entry kali tentang "Kad Ahli Badar".. Aku nak mnx korang kasi pendapat yg mana lagi cantek..
(Kad 1)
Yang ni Cantek x? Atau yg ni..

(Kad 2)
Yang mana lgi cantek? Kad ni bukan aku yg wat, tp tu nama die... Muhd Imran Yusoff.. Die ni pandai bab2 photoshop... Kasi pendapat korang yer...

Key..Thanks yer sbb sudi kasi pendapat..Assalamualaikum

3 Komen!!:

Farenfar said...

Ha~ Semalam alia ada sentuh pasal kad badar ni dengan orang yg membuatnya :)
Bagi alia la man, yg kad first tu nampak better! :D
Yg kedua tu background dia nampak a bit plain, so~ :D
Alia pilih yg first punya~ ^_^

AREMAN said...

Yer2...Yg first cantek
I Agree wif u

Thanks for your opinion

djambu puadovich said...

mcm dah terlewat je. tp nk komen gak. yg no 1 tu lawa. tenkiu :P

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG