Sunday, May 31, 2009

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum.. Kat post ni saya nak cite skit tentang sorang kawan saya ni.. Nama die Udak Ucuk atau Hana ngade2..kakaka.. Xde ah, tu gelaran2 die.. Nama die Hana@ Botet.. Mmg kami 2 orang sering sgt gaduh.. Ntah la nape.. Die ni orgnye sensitif sgt!! Semalam pun aru gaduh... Amik masa jugak nak bek.. Hehe, sensitif gile2.. Kami sebenarnye bukannye kenal sgt pun, kami kenal melalui internet je.. Melalui YM dan Blog.. Tapi walaupun kami kenal melalui internet je, saya rasa cam dah bertahun kawan ngan die... Walaupun die umo 2 taun muda dari saya, saya dah anggap die cam adek saya sendiri!! Gurau2 sende ngan die!!

Ni La Budak Bucuk tu..haha.. Jgn marah ye..


Dan Ni Blog die.. Pink Colour.. hahaha.. Cantik gile blog die!! G la lawat.. Panggil die, budak ucuk.. Hahaha

Tu la kami, bila gaduh, baek balik!! Itula tanda ikatan sahabat sejati.. X gitu?..hehe..

So, sekian sahaja utk post ni.. Thanks sudi baca.. Salam

"Hana Budak Bucuk"

Di Post Oleh:

1 Komen!!:

AREMAN said...

Hana ucuk!!

Followers

  • hit counters
  • Favourite Link

    MY BANNER

    *Copy n Paste*
    AREMANLIFE BLOG